Despre MCDI

MCDI fabrică Receptoare de Alarnă si Soft de Monitorizare incă din 1994, când a fost fondată in Montreal Canada.

Mulți își vor aminti receptorul TLR ISA și software-ul SAMM. Înainte de TLR MCDI, receptoarele erau voluminoase și costisitoare. MCDI schimbat acest lucru, gândind din afara cutiei, de fapt eliminarea cutiei și utilizarea PC-ului pentru putere și găzduirea receptoarelor de alarmă. Noi încă vorbim cu clienții care le folosesc chiar și după 20 de ani.

De-a lungul anilor am făcut mai multe receptoare pe placi de PC-uri și anume TLR +, Exprecium 1,2,3 și acum Exprecium D pentru sloturi PCI sau PCI-E.

MCDI a adăugat primul receptor extern SA-TLR+ chiar începând cu 1997. Acesta a fost urmat de EXSA, Decrypta 1-2 și 3 și acum pilotul nostru Decrypta 4. Toate acestea au un design distinct fată de cutiile negre tradiționale.

În 2008, a introdus o linie MCDI nume Extrium. Cu sistem de operare linux încorporat și procesor ARM puternic, receptoarele Extrium oferă mai multe caracteristici, inclusiv notificări pentru telefoane Android, Alarme folosind IP-uri și servere de web integrate. Extrium este acum gata pentru noi receptoare IP pure, cum ar fi DT42.

Pe partea de software popular SAMM a fost înlocuit cu WinSAMM la începutul secolului. WinSAMM a făcut loc pentru SECURITHOR încă din 2009. Acum, la versiunea 2.0, SECURITHOR aduce noi caracteristici, cum ar fi Butoane de Panică Virtuale, Web Access pentru abonați și Weboperator.

Despre nici o companie de software de monitorizare nu se poate spune că are mai multe instalări și clienți atât de variate ca MCDI.

Trimite un E-mail

This site is registered on wpml.org as a development site.