De la MCDI

Puteți obține SECURITHOR de la experții care il dezvoltă.

Noi suntem localizati  în Montreal,  Canada.  Cu 20 de ani de experiență în domeniul dispeceratului,  sprijinim activitatea de dispecerizare în întreaga lume, si credem ca va putem ajuta indiferent marimea operației.

Personalul este format din dezvoltatori MCDI  care proiectează SECURITHOR și receptoare de alarmă. Veteranii industriei pot propune solutii unice și prezenta toate caracteristicile SECURITHOR, inclusiv noile caracteristici Web: WAM și Weboperator.

SECURITHOR-ul nu este un  secret pentru noi, echipa lucreaza in colegialitate incluzand suportul tehnic care este tratat de dezvoltatori.

De la distribuitor

Avem distribuitori și reselleri în mai multe țări. Contactati  SECURITHOR staff  sa cunoasteti care distribuitor este mai aproape de d-voastra.
Puteti fi mai avantajati sa cumparati de la distribuitorii nostri care au cunoștiințe mai bune despre echipamentele de receptie din zona lor si ati putea fi si mai aproape de fusul orar propriu.

Daca deja ati achizitionat echipament de la un distribuitor  MCDI, puteti beneficia de discount la achizitia altui echipament. Este, de asemenea, probabil sa știu ca echipamentul se vinde mai bine decât putem. Echipamentele vă pot ajuta să vă conectați panourile de alarma si camerele la Securithor.

Fiind în,  sau în apropierea țarii dumneavoastră,  distribuitorii ar putea fi în măsură să vă susțină în timpul propriilor ore de afaceri și cel mai probabil, în limba dumneavoastră.