3 moduri de a folosi SECURITHOR pe web:

Weboperator pentru instalatori, dealeri, personal

WAM pentru clienți

STM pentru administratori

Android_WAM_hand

SECURITHOR susține Web Access pentru abonații, personalul, agenți de vânzări sau instalatori. Selectați serviciile pe care le doriți pentru a abonați

Personalul poate verifica funcționarea cu ajutorul STM-ului. Acest vizualizator web mobil vă oferă unii parametri SECURITHOR pe telefoanele inteligente sau tablete. Știi imediat nivelul de trafic de ultimele 24 de ore, numărul de e-mailuri și AMS-uri, precum și operatorii care sunt conectate în acest moment. Ferestre de trafic simplificate vă oferă ultimele evenimente și vă permite să le parcurgeți în jos în timp.

Instalatorii pot utiliza WEBOPERATOR pentru a accesa conturile la care se lucrează. Ei pot pune un cont în modul de testare pentru o perioadă limitată de timp pentru a verifica instalarea fără a deranja pe operatori. Starea normală este restabilită automat după ce testele sunt încheiate. Doar instalatorii au acces la propriile lor conturi. Puteți seta nivelul lor de permisiune pentru a împiedica să facă modificări la informațiile conturilor.

Vânzătorii și distribuitorii pot folosi WEBOPERATOR pentru a completa conturile direct cu clientul la fața locului. Tot ce trebuie este acces la internet, de la un laptop sau o tabletă, cum ar fi un iPad. Toate drepturile de acces pot fi limitate pentru ei și se poate împiedeica accesul la conturile pe care le nu dețin.

Clienții importanți cu mai multe conturi pot avea fie un grup de acces din WAM sau un acces mai complet la conturile lor folosind WEBOPERATOR. Se poate preveni vizualizarea altor conturi și nivelul lor de acces poate fi limitat.

Abonații au propriul lor instrument: WAM. Modul de acces Web permite abonaților vizualizarea informatilor despre propriul cont, istoricul de alarma, comenzi de servicii și statutul armat / dezarmat de la PC-ul lor, tablete sau smartphone-uri. Modul de acces Web este pe un server web dedicat astfel încât cererea de date de la abonați nu sunt făcute direct către SECURITHOR pentru securitate și performanță îmbunătățită. Întrebă personalul MCDI despre diferitele posibilități Web Hosting pentru WAM.

WAM, Modulul de acces WEB

MCDI a dezvoltat WAM pentru SECURITHOR pentru a susține traficul făcut de mii de abonați.

Abonații consultă datele de pe serverul WAM, care este separat de SECURITHOR. Acest server web poate manipula cererea de la mii de abonati, fiecare căutând o informație de genul “este sistemul meu de Armat sau Dezarmat?”. Aceasta protejează SECURITHOR deoarece accesul nu se face direct la SECURITHOR de către abonați.

WAM ofera mai multe caracteristici pentru a abonați. Ei pot vedea istoria lor de alarmă, verifica starea armat sau dezarmat a sistemelor lor de alarmă, să găsească următoarea deschidere / închidere programată a sistemului lor de alarmă, comenzi pentru servicii în curs / finalizate si chiar pot scrie o cerere de serviciu. WAM sigur adăugă valoare la Centrul dumneavoastră de monitorizare o distinge de concurență.

SUSȚINUT DE PostgreSQL

Când am proiectat SECURITHOR-ul și WAM-ul am selectat PostgreSQL. PostgreSQL a fost alegerea noastra pentru WAM versiunea 1. Multe dintre WAM-urile v1 încă funcționează în continuare neîntrerup, da 100% uptime, după 2 ani de operare.
PostgreSQL este perfect pentru că oferă multe posibilitati de replicare. PostgreSQL este rapid, eficient și stabil atunci când răspunde cererilor foarte mari de la abonați. SQL respectă principiul celor 5: Forța de aderență, stabilitate, scalabilitate, securitate si viteza.
PostgreSQL este rapid, capabil să se ocupe de baze de date foarte mari și este open source. Alegerea PostgreSQL menține costurile de achiziție jos pentru că nu trebuie să achiziționați o licență SQL costisitoare pentru software-ul CMS. PostgreSQL ruleaza pe toate sistemele de operare majore, inclusiv Windows, Linux, Unix si Mac OS X.

WAM cu imaginea ta.

WAM este conceput pentru a reflecta de identitatea Dispeceratului. Începând cu logo-ul, numele și conținutul.
E conceput pentru a permite modificări ușore a știrilor, despre noi, locatii si pagini de ajutor doar prin încărcarea unui fișier text. Este ușor de a face modificări la paginile web.
Icoane Twitter, Facebook sunt toate legate de conturile proprii, dacă doriți să le utilizați.
Rapoarte PDF făcute de abonați poartă numele și logo-ul dumneavoastră.
Suport pentru personalizarea WAM dumneavoastră este inclus atunci când l-am instalat și puteți menține toate noile secțiuni, fără a fi un expert în web design. Este foarte usor de făcut prin simpla încărcare a fișierelor text.

Browser sau Smartphone

WAM este furnizat cu 2 seturi de pagini web. Una pentru browsere regulate și una pentru smartphone-uri. Abonații pot trece de la una la alta cu ușurință. Conținut diferă ușor pentru a se potrivi telefonului cu ecrane mai mici.
Interfață smartphone este complet bazat pe web. Usor de a adpuga icoane în Pagina de start iPhone sau Android. Cu toate acestea, nu are nevoie de abonament, si rulează prin “descarcă aplicatii” și sprijin.
Interfața de smartphone-uri este creată pentru o navigare foarte ușoară. Simplu și ușor de înțeles, icoanele mari fac  interfața atractivă și ușor de utilizat.

WAM = copie de rezervă

WAM, de asemenea, este dublat de o soluție de backup de la distanță. WAM folosește o replicare de la SECURITHOR. Este o bază de date completă, actualizată in timp real de la SECURITHOR. MCDI poate restaura înapoi SECURITHOR-ul în caz de urgență, cum ar fi defecțiunile de hard disk. Putem reporni funcționarea în cel mai scurt timp. Serviciu WAM include, de asemenea o copie de rezervă de nivel 3-lea pe server separat pentru a păstra o arhivă mai întârziată. Această soluție completă fără griji este adaugată la instrumentul de backup automat disponibil pe plan local pentru orice SECURITHOR.
MCDI oferă și un serviciu complet de recuperare de backup de urgență utilizând serverele noastre de web. Putem încarca aceste baze de date pe un server de înaltă performanță și vă puteți conecta stațiile de lucru direct în timp ce Dispeceratul se află în modul de recuperare. Contactați personalul SECURITHOR pentru a afla mai multe despre recuperarea de urgență și cum să fii pregătit pentru asta.

Versiunea premium

Întrebați MCDI despre versiunile Premium. Toate pachetele premium SECURITHOR includ o instalare gratuită de servicii WAM fără taxă de instalare.
Aceasta este soluția complet fără griji Web gratuita gestionate de MCDI. Serviciul este dimensionat în funcție de numărul de conturi, care este un factor determinant pentru gradul de încărcare.
MCDI foloseste OVH ca un furnizor de web hosting. OVH este # 3 furnizor de gazduire din lume și, în opinia noastră # 1 pentru hardware, uptime și servicii.

Serviciul WAM

MCDI se poate ocupa de toate aspectele de gazduire web pentru WAM-ul tău. Web hosting este scalată în funcție de numărul de conturi în SECURITHOR-ul tău. Serviciul include toate: licență WAM, de lățime de bandă pe partea de server, Suport pentru WAM, 3 niveluri de rezervă. Totul este inclus pentru o taxă lunară de hosting.
Aceasta este soluția completă fără griji gestionată de MCDI folosind serverele noastre la OVH. OVH este # 3 furnizor de gazduire din lume și, în opinia noastră # 1 pentru hardware, uptime și servicii.

Serverul WAM

În loc de a avea gazduire web gestionate de MCDI puteți achiziționa licență WAM o singură dată și puteți rula pe propriul dumneavoastră server compatibil. MCDI va instala Lighttpd, PHP, PostgreSQL, OpenVPN pe server. Această soluție nu necesită taxă lunară pentru servicii.
Vă puteți alege dimensiunea serverului și furnizorului. MCDI va instala pe CentOS 6, Ubuntu, Xen Server 6.2 sau Windows IIS. MCDI recomandă OVH ca un furnizor de web hosting. Avem multe servere la OVH cu uptime de 99,99%.